Adidas Stan Smith Billigt

1
Adidas Stan Smith Billigt
Image


Paris' Colette har tagit steget upp till adidas Originals colab-tallrik för att ta en dämpad sväng på hovklassikern och nyligen återuppståndna Adidas Stan Smith Män. Trogen till allt Colette, har silhuetten en helvit bas med lite Colette Blue som sticker av hälfliken, tån och plösdetaljerna. Det här är en begränsad utgåva med endast 100 par som kommer att säljas så det är bäst att hoppa på dem om du är intresserad.

Den belgiska modemästaren Raf Simons ansluter sig till legionen av Adidas Stan Smith Kvinnor och tar tennisklassikern in i ett nytt designområde. Du kan bli förlåten för att du inte känner igen detta som en Adidas Stan Smith Köpa alls, en målarremsa skär ner i mitten och det är ganska desorienterande. Är det det som är annorlunda med Raf-utgåvan från vanliga Stans? Ja, men det är inte den stora skillnaden, kickern här är det feta kardborrebandet som ersätter snörningen.

Har du fått nog av "Triple Black"-febern eller är du sugen på mer? Om du svarade ja på det sistnämnda, borde den nyaste Adidas Stan Smith Billigt ha lösningen på din fix. Ja, vi har sett andra monokromatiska utgåvor, inklusive förra augusti, men ärligt talat, sneakervärlden tar inte illa upp av någon annan. Kalla noirfärgen "utspelad" eller förutsägbar, men faktum är att varumärket Trefoil inte kan göra något fel med fullnarvt svart läder.
 


Here you can add ads - After posts

Return to “Covid-19 PLANdemic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron